EXPERT DOJO’S INVESTOR-ONLY PARTY IN THE ICONIC WISDOME COMPLEX. INVESTORS WILL MEET, LEARN INDUSTRY INSIGHTS, AND EXPERIENCE A NIGHT OF UNFORGETTABLE, BOUNDARY-BREAKING ENTERTAINMENT

The premiere investor event to bring the most powerful and innovative minds together to experience the future now.

December 4 in 3D Dome
INVESTORS ATTENDING
Connect with the best.

Anthony Valencia – Pasadena Angels

Laurent Grill – Luma Launch

Yohei Nakajima – Scrum Ventures

Nina Linh – Wonderseeds Foundation

Maureen Klewicki – Crosscut Ventures

Jordan Wahbeh – Bay Angels Group

Trevor Wilkins – Quake Accelerator

Eric Lin – Infinio Capital

Nancy Hammermann – Sutton Capital Partners

Andrew Fielding – Fielding Family Office

Steve Borochoff – Pasadena Angels

Mike Krebs – Pasadena Angels

Nick Kim – Crosscut Ventures

Jim Brandt – Tech Coast Angels

Rob Vickery – Stage Venture Partners

Jeff Lin – Oak Sky Capital

Nicole Quinn – Lightspeed Ventures

Hershel Mehta – Mehta Ventures 

Drew Leahy – Hawke Media Ventures

Santhosh Devati – Anamika Ventures

Anuj Varma – BAM Ventures

Peter Trinh – Angel

Kelly Perdew – Moonshot Capital

SPONSORS
Meet, Learn, and Experience.

Be seen by over 300 investors at the premier Investor Holiday party.
If you are a brand, service provider or part of the startup ecosystem then you wont want to miss this.

Sign Up For Our Newsletter

Sign up to receive email updates about the event

Agenda

4:00 - 4:45 pm 5

Registration and Networking
45 Mins Outside Networking Area

4:45 - 5:45 pm

Meet Expert DOJO Startups

Our latest cohort companies will be at their startup tables and would welcome a conversation with any investors who are passing by or make an appointment prior to the event.

1 Hour Outside Networking Area

5:45 - 6:30 pm

Meet Other Investors

We will section investors into groups so that you can meet other investors who invest at your stage. Our goal for the evening is that you will make 10 new contacts.

45 Mins Mantra Dome

6:30 - 7:00 pm

Introductory Remarks + Raffle
30 Mins

7:00 - 9:30 pm

Multimedia Immersive DJ Experience with live show

Enjoy some of the most incredible entertainment you have seen so far. We will dazzle you with music, visuals and dancing the night away.

2 hours 30 mins Mantra Dome

7:00 - 9:30 pm

Poker Night

We will pre register tables so that you can play against the best players out there for charity. Parkinsons are the big winner here so everyone should be very happy with just turning up.

2 Hours 30 Mins Yantra Dome
ARE YOU READY TO CONNECT WITH OTHER INVESTORS?
TICKETS
Investor Tickets

$900

  • All activities included
  • Food
  • Beverage

For additional information, contact info@expertdojo.com

LOCATION
1147 Palmetto St, Los Angeles, California